Om os

Hos My Domus hjælper vi dig, med at skabe en bolig du elsker at komme hjem til!

Hos My Domus tilbyder vi et udvalg af enkle og nordisk-inspirerede produkter. Vi udvider hele tiden vores sortiment og holder os opdateret på de nyeste tendenser inden for boligindretning.

Bag My Domus står jeg, Annika Mørck. Jeg startede webshoppen fordi jeg brænder for boligindretning og gerne vil hjælpe andre med at finde frem til de ting, der gør deres hjem unikt og personligt.

Domus er latinsk for hjem, så My Domus betyder kort og godt: “Mit hjem” og det er også essensen af hele shoppen.

Vi mener, at alle skal have mulighed for at bo lækkert, så vi bestræber os på at holde priserne på et moderat niveau og prismatcher alle vores produkter i forhold til andre webshops.

At give dig en god købsoplevelse, er vores aller vigtigste opgave og jeg, Annika, er derfor til rådighed både på livechat, telefon og mail på hverdage imellem 9-20.

Vi gør os derfor umage med at skabe et univers, hvor du kan lade dig inspirere, friste og finde dine nye favoritter til hjemmet.

For hele tiden at forbedre vores service, hører vi meget gerne fra dig – både med ris og ros.

Følg os på:

Vil du vide mere?

Kontakt My Domus
Spar 5%
Så tæt på!
Næste gang!
Spar 10%
Næsten!
Desværre
Spar 15%
Så tæt på!
Desværre
Gratis levering
Så tæt på!
Næste gang!
Spin og vind!
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få et gratis spin på lykkehjulet.
Med My Domus' nyhedsbrev får du først besked om nye produkter og gode tilbud. Nyhedsbrevet kan afmeldes til enhver tid. Rabatkoderne gælder ikke på Livingbox abonnementer.